Ruime ervaring in de verzekeringen, beleggingen en kredieten, alles onder 1 dak!

 

F & B Partners: uw onafhankelijke verzekeringspartner in Poppel

Welkom bij F & B Partners in Poppel (Antwerpen), uw onafhankelijke verzekeringsmakelaars. Wij zijn een trotse makelaar van AXA Verzekeringen, maar bieden u evengoed producten van andere verzekeringsmaatschappijen aan als we u hier beter mee kunnen dienen. Dat is het voordeel van een onafhankelijke makelaar: úw belangen komen zonder meer op de eerste plaats.

Alles onder één dak

Verzekeringen kunnen vaak complex en moeilijk te navigeren zijn. Daarom helpt F & B Partners u graag met het scheppen van duidelijkheid tijdens een persoonlijk gesprek. Wij zoeken voor elke klant naar een volledig aangepast en persoonlijk voorstel, om u zo de meest geschikte en meest voordelige verzekering aan te bieden. Vertrouw op onze jarenlange expertise en uitgebreide knowhow voor een optimale service met betrekking tot uw bankzaken, beleggingen, kredieten en verzekeringen.

Maak een afspraak bij F & B Partners

Bent u op zoek naar een brandverzekering, familiale verzekering of verzekering voor hospitalisatie? Reken van op F & B Partners. Wij helpen u graag verder. Neem telefonisch of via het invulformulier contact met ons op. U bent ook steeds van harte welkom op ons kantoor in Poppel.